puzzle escape rooms Ontwerp op maat

Op maat

Wat kunen wij voor u betekenen?

Op zoek naar een escape room voor jouw themapark, pop-up store, festival, PR-events…?

Naast onze 8 eigen escape rooms (in 3 steden: Gent, Oostende en Kortrijk), bouwden we ook al voor verschillende externe partijen escape rooms en games in verschillende vormen.

Wij ontwerpen, ontwikkelen en bouwen escape rooms van hoge kwaliteit, met een unieke spelervaring. We denken verhaallijnen uit, puzzels en raadsels worden aan het thema gelinkt en de aankleding wordt zo realistisch mogelijk ontworpen. We zorgen voor een spel dat van begin tot einde verzorgd, geïnstalleerd en afgewerkt wordt. Indien nodig wordt bijhorende begeleiding door ons voorzien.

Interesse? Stuur een mailtje naar [email protected] en we bekijken samen wat mogelijk is! Anything is possible!

Reservatie

Gerealiseerde projecten

Q-Escape House 2017

Een van onze allereerste en meest memorabele projecten: de Q-Escape Room bij het Q-Beach House van Q-Music op het strand van Oostende. Gedurende twee maanden in de zomervakantie was deze escape room volledig volgeboekt, van ‘s ochtends tot ‘s avonds. Geïnspireerd door de populaire serie Prison Break, werden spelers uitgedaagd om te ontsnappen uit twee cellen met stapelbedden, een toilet en een wastafel. Met maximaal vier deelnemers per spel, moesten de teams creatief samenwerken om hun weg naar vrijheid te vinden. De ervaring duurde 30 minuten en was een enorme hit onder bezoekers van alle leeftijden.

 

Reservatie PLAY VIDEO

Q-Escape House 2020 / 2021

Voor twee opeenvolgende jaren, in 2020 en 2021, sloten we de Q-DJ’s op in een Q-Escape House. Dit unieke project duurde vijf en vier dagen, waarin de DJ’s live radio maakten en de hulp van luisteraars nodig hadden om raadsels op te lossen. De aanwijzingen waren verspreid over heel Vlaanderen, zowel online als in het huis zelf. Wij ontwierpen de raadsels en boden ondersteuning wanneer dat nodig was. Dit interactieve evenement creëerde niet alleen spannende radio, maar versterkte ook de band tussen de DJ’s en hun luisteraars.

Reservatie

Studio 100 & kursaal Oostende

Tijdens de COVID-periode ontwierpen we twee escape games in het Kursaal van Oostende: één voor kinderen en één voor volwassenen. Dit grootschalige project maakte gebruik van het volledige gebouw, waardoor groepen elkaar niet fysiek hoefden te kruisen. Helaas, net voordat we met de uitvoering wilden beginnen, werd het Kursaal omgevormd tot een vaccinatiecentrum, waardoor dit veelbelovende project nooit tot uitvoering kwam. In samenwerking met Studio100 en Fisheye waren wij verantwoordelijk voor het raadselontwerp, wat ongetwijfeld een pareltje zou zijn geweest.

 

Reservatie

Provincie limburg- Day Event Escape Room

In opdracht van een eventkantoor ontwierpen en bouwden we een educatieve escape room in vier containers voor een dag evenement in de provincie Limburg. Elke container bood een aparte game en spelers moesten van container naar container verplaatsen in een doorschuifsysteem. Met 10 minuten per container werd het doel van de provincie Limburg voor 2040 op een speelse en leerzame manier aan de burgers gepresenteerd. Dit project was niet alleen leuk, maar ook zeer informatief.

 

Reservatie

Belgocontrol – 7 Minute Escape Room

Voor Belgocontrol kregen we de uitdagende opdracht om in slechts twee dagen tijd 800 mensen door een escape room te laten gaan. In groepjes van 20 personen, en met slechts 7 minuten per groep, moesten de deelnemers kleine opdrachten oplossen die uiteindelijk leidden tot een gezamenlijke ontsnapping. Het thema was “reis rond de wereld” en door de grote groep op te splitsen in kleinere teams van 4 tot 5 personen, slaagden we erin om een dynamische en effectieve escape room te creëren. De logistieke en creatieve uitdagingen van dit project maakten het tot een groot succes.

 

Reservatie

Kasteel d’ursel- 2 Escape Wandelingen

Op het prachtige domein van het Kasteel d’Ursel ontwierpen en realiseerden we twee escape wandelingen: één voor kinderen en één voor volwassenen. Geïnspireerd door waargebeurde feiten uit de geschiedenis van het kasteel, bood dit educatieve spel een diepe betrokkenheid bij de omgeving, inclusief bos, natuur, kasteel, water en bankjes. Het was een perfecte combinatie van leren en avontuur, en het domein werd op een unieke manier tot leven gebracht voor alle deelnemers.

 

Reservatie

Atlantikwall raversyde (Oostende) – Escape Wandeling

Op de historische site van Atlantikwall Raversyde in Oostende creëerden we een educatieve escape wandeling. Deze verdedigingsgordel uit de Tweede Wereldoorlog, met bunkers en oude wapens, diende als een intrigerende achtergrond voor het spel. Gericht op gezinnen en toeristen met interesse in de geschiedenis van deze site, bood de wandeling een boeiende en leerzame ervaring die 2 tot 3 uur duurde.

 

Reservatie

Winter in het Park (Oostende) – Pop-up Escape Room

Tijdens de kerstmarkt van Oostende bouwden we een pop-up escape room in twee chalets. Het was letterlijk de koudste escape room ter wereld, met temperaturen van -5°C binnen. Het thema was het atelier van de kerstman, waarbij gezinnen met kinderen de juiste pakjes naar de juiste kindjes moesten brengen. Deze winterse uitdaging bracht een unieke en feestelijke ervaring die perfect aansloot bij de sfeer van de kerstmarkt.

Reservatie

Promoties

Ontsnap aan de dagelijkse sleur met onze geweldige promotie! Profiteer nu van speciale kortingen en ontdek een wereld vol spanning en plezier.

Promoties

Verjaardagsdeal

Ben je binnenkort jarig? Woohoo! Puzzle trakteert een gratis escape room deelname in de week van jouw verjaardag. Neem 4 enthousiaste vrienden mee en ga samen de escape challenge aan!

Meer info

Cadeaubonnen

Ontdek het perfecte cadeau voor avontuurlijke geesten: escape room cadeaubonnen! Geef een unieke en opwindende ervaring, ideaal voor alle leeftijden en perfect voor teambuilding. Spanning en plezier gegarandeerd!

Meer info

Toegankelijkheid

We streven naar toegankelijke escape rooms voor iedereen. Dat is niet altijd even makkelijk te realiseren maar we doen ons best! Ontdek hier welke rooms er kunnen gespeeld worden door mensen met bepaalde beperkingen.

Meer info

NEWSLETTER Ontvang gratis jouw verjaardagscadeau!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.