puzzle escape rooms Ontwerp op maat

Op maat

Wat kunen wij voor u betekenen?

Op zoek naar een escape room voor jouw themapark, pop-up store, festival, PR-events…?

Naast onze 8 eigen escape rooms (in 4 steden: Gent, Oostende, Kortrijk en Aalst), bouwden we ook al voor verschillende externe partijen escape rooms en games in verschillende vormen.

Wij ontwerpen, ontwikkelen en bouwen escape rooms van hoge kwaliteit, met een unieke spelervaring. We denken verhaallijnen uit, puzzels en raadsels worden aan het thema gelinkt en de aankleding wordt zo realistisch mogelijk ontworpen. We zorgen voor een spel dat van begin tot einde verzorgd, geïnstalleerd en afgewerkt wordt. Indien nodig wordt bijhorende begeleiding door ons voorzien.

Interesse? Stuur een mailtje naar hello@puzzleescaperooms.be en we bekijken samen wat mogelijk is! Anything is possible!

Reservatie

gerealiseerde projecten

Q-Escape House 2017

In 2017 ontwikkelden wij een pop-up escape room met thema “Prison Break” ontworpen voor Q-Music. Deze stond in juli en augustus op het strand van Oostende en maakte deel uit van het Q-Beach House. Het spel duurde maximaal 30 minuten en was geschikt voor 2 tot 4 spelers.

Q-Escape House 2020 / 2021

In 2020 en 2021 werden de 4 Qmusic DJ’s Maarten Vancoillie, Dorothee Dauwe, Vincent Fierens en Matthias Vandenbulcke opgesloten in de Q Escape Room voor onbepaalde tijd! Het was voor hen de bedoeling zo snel mogelijk te ontsnappen door met elkaars én jouw hulp korte muzikale fragmenten te raden en zo de code te kraken.

Andere projecten

  • kursaal oostende

  • provincie limburg

  • Belgocontrol

  • kasteel d’ursel

  • atlantikwall raversyde

  • brugse beer

Reservatie PLAY VIDEO

Promoties

Ontsnap aan de dagelijkse sleur met onze geweldige promotie! Profiteer nu van speciale kortingen en ontdek een wereld vol spanning en plezier.

Promoties

Verjaardagsdeal

Ben je binnenkort jarig? Woohoo! Puzzle trakteert een gratis escape room deelname in de week van jouw verjaardag. Neem 4 enthousiaste vrienden mee en ga samen de escape challenge aan!

Meer info

Cadeaubonnen

Ontdek het perfecte cadeau voor avontuurlijke geesten: escape room cadeaubonnen! Geef een unieke en opwindende ervaring, ideaal voor alle leeftijden en perfect voor teambuilding. Spanning en plezier gegarandeerd!

Meer info

Toegankelijkheid

We streven naar toegankelijke escape rooms voor iedereen. Dat is niet altijd even makkelijk te realiseren maar we doen ons best! Ontdek hier welke rooms er kunnen gespeeld worden door mensen met bepaalde beperkingen.

Meer info

NEWSLETTER Ontvang gratis jouw verjaardagscadeau!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.