puzzle escape rooms OOSTENDE

ROOM 1/4

The med lab (Oostende, Karel Janssenslaan 2)

4-10 spelers

Wij zijn heel erg blij dat jullie zich (ongewild of niet) willen aansluiten in ons drugskartel. We hebben recent ontdekt dat een Oostendse wetenschapper elke dag na zijn werkuren naar dit laboratorium gaat en we vermoeden dat hij een nieuwe erg verslavende designerdrug aan het bereiden is.

Wij, van het Oostends drugskartel, willen zeer graag deze nieuwe drug in ons bezit. Het zou ons en dus ook jullie ontzettend rijk maken! We hebben alle voorbereidingen getroffen zodat jullie onopgemerkt kunnen infiltreren in het lab.

Veel succes!

Reservatie

Dit is een kamer van gemiddeld niveau en zelfstandig speelbaar vanaf 15 jaar. Bij kinderen vanaf 11 jaar moet er minstens één volwassen begeleider mee in de kamer.

STATISTIEKEN

Slagingspercentage 67%
ROOM 2/4

De onderzeeër (Oostende, Karel Janssenslaan 2)

4-8 spelers

Datum: WOI – 13 december 1916

Jullie worden in het midden van de Eerste Wereldoorlog gevangen genomen door de Duitsers. Ze vervoeren jullie in een onderzeeër naar het vaste land, maar plots horen jullie een luide knal! De onderzeeër trilt… Jullie zijn op een zandbank gestrand. Zonder jullie nog een blik te gunnen, vlucht de bemanning zo snel mogelijk, want over 60 minuten is de zuurstof in de onderzeeër op! Verdrinken jullie in de onderzeeër of lukt het jullie om op tijd te ontsnappen?

Opgelet: niet geschikt voor mensen met epilepsie!

Reservatie PLAY VIDEO

Dit is een escape room voor gevorderden. We raden de minimumleeftijd voor kinderen aan van 15 jaar en vergezeld van minstens één volwassen persoon.

STATISTIEKEN

Slagingspercentage 35%
ROOM 3/4

Het geheim van Koning Sandur III (Oostende, Karel Janssenslaan 2)

3-6 spelers

Al generaties lang zorgt de familie van Koning Sandur III voor een goede handhaving van de zeespiegel. De Koning begint echter oud te worden en hij slaagt er niet altijd even goed meer in om zijn taak te volbrengen. Het is daarom tijd dat zijn oudste dochter Sanrah hem opvolgt, maar er is wel een probleem… De parel waarmee de Koning de zeespiegel bediend zit achter slot en grendel en de Koning weet niet meer hoe hij deze kan ontgrendelen! Kunnen jullie in minder dan 60 minuten het geheim van Koning Sandur III ontrafelen en ontsnappen uit het zandkasteel?
Sneak peek

Reservatie PLAY VIDEO

Dit is een kamer van beginnersniveau en zelfstandig speelbaar vanaf 15 jaar. Bij kinderen vanaf 11 jaar moet er minstens één volwassen begeleider mee in de kamer.

STATISTIEKEN

Slagingspercentage 80%
ROOM 4/4

Cabaret Montmartre (Oostende, Karel Janssenslaan 2)

2-6 spelers

Iets na 1 uur ’s nachts werd The Duchess, de ster van Cabaret Montmartre vermoord. Al snel bleek dat haar peperdure parelhalssnoer verdwenen was. De directeur had het halssnoer van de Oostendse maffia gekregen op voorwaarde dat zij dan welkom waren in het Cabaret. Nu heeft de directeur jullie ingehuurd om het halssnoer zo snel mogelijk terug te vinden!Was het die pianist vol van wraak? De directeur die stiekem verliefd was op The Duchess? De barman die net al zijn geld was verloren of misschien toch haar echtgenoot die het niet aanvaardde dat ze in het Cabaret werkte? Zoek de dader en het halssnoer snel, want de Oostendse maffia zit jullie al op de hielen!

Reservatie PLAY VIDEO

Dit is een kamer van gemiddeld niveau en zelfstandig speelbaar vanaf 15 jaar. Bij kinderen vanaf 11 jaar moet er minstens één volwassen begeleider mee in de kamer.

STATISTIEKEN

Slagingspercentage 65%

Prijslijst

Aantal personen per escape room:

2 personen > 60,00 euro p.p

3 personen > 40,00 euro p.p

4 personen > 30,00 euro p.p

5 personen > 27,00 euro p.p

Vanaf 6 personen > 26,00 euro p.p

 

Krijg 10 % korting
– Als je meerdere escape rooms tegelijk boekt
– Als student t.e.m. 26 jaar, op vertoon van studentenkaart. (vanaf groepen van 5 personen)
– Als kind t.e.m. 18 jaar (vanaf groepen van 5 personen)

Nog vragen? Contacteer ons!

Reservatie

Niet gevonden wat je zocht? Contacteer ons voor een aangepast voorstel voor jouw teambuilding dag, scholenuitstap, kamp,...

Promoties

Ontsnap aan de dagelijkse sleur met onze geweldige promotie! Profiteer nu van speciale kortingen en ontdek een wereld vol spanning en plezier.

Promoties

Verjaardagsdeal

Ben je binnenkort jarig? Woohoo! Puzzle trakteert een gratis escape room deelname in de week van jouw verjaardag. Neem 4 enthousiaste vrienden mee en ga samen de escape challenge aan!

Meer info

Cadeaubonnen

Ontdek het perfecte cadeau voor avontuurlijke geesten: escape room cadeaubonnen! Geef een unieke en opwindende ervaring, ideaal voor alle leeftijden en perfect voor teambuilding. Spanning en plezier gegarandeerd!

Meer info

Toegankelijkheid

We streven naar toegankelijke escape rooms voor iedereen. Dat is niet altijd even makkelijk te realiseren maar we doen ons best! Ontdek hier welke rooms er kunnen gespeeld worden door mensen met bepaalde beperkingen.

Meer info

NEWSLETTER Ontvang gratis jouw verjaardagscadeau!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.