puzzle escape rooms Over Ons

Onze reis begon op een avond, ergens in een gezellig café, waar een simpel bierviltje diende als geboorteplaats van Puzzle Escape Rooms. Omringd door gelach en gesprekken, ontstond het idee om escape rooms naar een nieuw niveau te tillen, om ze meer dan zomaar kamers vol puzzels te maken.

Op dat beslissende moment op het bierviltje werden de eerste contouren van onze droom geschetst. Jong, gedreven, en vastbesloten om samen iets opmerkelijks te creëren, besloten we om de sprong in het diepe te wagen en onze eigen escape rooms te bouwen.

Elke escape room die we ontwerpen, draagt bij aan het unieke verhaal dat we willen vertellen. We streven ernaar een vleugje magie toe te voegen aan elke ervaring, waardoor deelnemers worden ondergedompeld in een wereld vol intriges en uitdagingen. Ons doel is om jullie, de escapers, uit te dagen om puzzels op te lossen en vooral ‘out of the box’ te denken. Maar ook is het ons doel om jullie mooie herinneringen en leuke tijd te bezorgen.

Team Puzzle X

Team Puzzle Team Puzzle

63256

Totaal aantal escapers

Dit zijn alle spelers van alle Puzzle locaties samen sinds de oprichting van in 2016!

12651

Aantal groepen

Dit zijn alle groepen die op alle Puzzle locaties samen zijn komen escapen sinds de oprichting van in 2016! De gemiddelde groepsgrootte is ongeveer 5 personen per groep.

20

Aantal ontworpen escape rooms

Puzzle ontwierp sinds 2016 20 escape rooms. Hierbij horen de huidige escape rooms, de oude die reeds gesloten zijn en de rooms die we ontwierpen en bouwden voor externe partijen.

135

Aantal medewerkers sinds oprichting

Sinds 2016 heeft Puzzle al 127 jobstudenten gehad die voor Puzzle werkten als game master. Ook al in totaal 8 vaste werknemers had Puzzle reeds in dienst.

ONS TEAM

In Puzzle Escape Rooms zijn we niet alleen collega’s; we vormen een hecht team dat gedreven is door gezamenlijke doelen. Samenwerken gaat verder dan een simpele taak – het is een essentieel onderdeel van onze DNA. Bij Puzzle Escape Rooms ervaar je niet alleen de opwinding van raadsels oplossen, maar ook de kracht van een hecht team dat elke uitdaging met vastberadenheid en samenhorigheid aangaat.

Kiani

Zaakvoerder

Saartje

financieel manager

Tejo

projectleider

Jens

Filiaalmanager

FAVORIETE ESCAPE ROOMS

Dit zijn de escape rooms waar wij keer op keer naar teruggrijpen. Ze brengen de perfecte mix van spanning, vernuftige puzzels en een ongeëvenaarde sfeer. Duik met ons in deze favoriete escape rooms en ontdek een wereld vol verrassingen en uitdagende avonturen

Kiani

Madam Bonbon is echt mijn favoriete escape room. Het verhaal met zijn onverwachte wendingen maakt het zo intrigerend, en wat het nog specialer maakt, is dat je die twists echt kunt ervaren terwijl je in de kamer bent. De uitdagende puzzels voegen een perfecte dosis spanning toe, waardoor het voor mij een geweldige en persoonlijke uitdaging is.

Saartje

Hey, Saartje hier! Escape Cabaret Montmartre steekt er voor mij echt bovenuit. Het geeft me die heerlijke combinatie van mysterieuze Cluedo-vibes, waarbij de spanning en het plezier perfect in balans zijn. Het is gewoon de ultieme escaperoom-ervaring!

Tejo

Hey, ik ben Tejo

Jens

Hey, ik ben Jens

NEWSLETTER Ontvang gratis jouw verjaardagscadeau!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.