puzzle escape rooms Faq

Kan ik een factuur krijgen?

Zeker! Stuur ons de factuurgegevens via deze link. We zullen de factuur dan voorbereiden en onmiddellijk per e-mail verzenden.

Kan ik ter plaatse met Bancontact of Visa betalen?

Ter plaatse kan er niet betaald worden, we sturen steeds een betaalverzoekje via e-mail waar je kan kiezen uit heel wat betaalopties. Bedrijven kunnen ook per factuur achteraf betalen.

Waar moet ik de code van mijn cadeaubon invoeren?

Heb je een cadeaubon ontvangen? Geweldig! Klik op deze link om de code in te voeren, en het bedrag van de cadeaubon wordt afgetrokken van het totale bedrag! Wil je een cadeaubon aankopen? Dat kan via hier.

Kan ik mijn reservering nog wijzigen of annuleren?

Ja, Bij annulering of verplaatsing van een escape room boeking gelden de volgende regels:

  1. Annulering meer dan 1 week voor de activiteit resulteert in een 100% terugbetaling als cadeaubon.
  2. Verplaatsen meer dan 1 week voor de activiteit is kosteloos.
  3. Bij annulering minder dan 1 week voor de activiteit geldt een €50 annulatiekost, plus restbedrag als cadeaubon.
  4. Verplaatsen minder dan 1 week voor de activiteit heeft een €25 verplaatsingskost binnen 2 maanden, anders €50 annulatiekost met restbedrag als cadeaubon.
  5. Bij annulering minder dan 48 uur voor de activiteit moet er telefonisch worden gemeld; anders resulteert het in 100% annulatiekost.Voor last minute reservaties met of zonder cadeaubon bellen op het nummer +32 485 23 38 36

Mijn cadeaubon werkt niet, wat moet ik doen?

Stuur een e-mail naar [email protected] met de soort bon, boncode en de naam op de bon, en we zullen kijken wat we kunnen doen!

Mag mijn hond meekomen?

Ja, in de ontvangstruimte maar enkel als ze zindelijk zijn. In de kamer zelf zijn ze niet toegestaan.

Wat te doen met alcohol en drugs?

We behouden ons het recht voor om te beslissen wanneer iemand niet meer in staat is om het spel correct te spelen. We investeren veel tijd en energie in de bouw van onze escape rooms om het risico op beschadiging te vermijden.

Zodra we merken dat mensen te veel hebben gedronken, weigeren we hen deel te nemen. De kosten van het spel worden niet vergoed.

Het gebruik van drugs is over het algemeen verboden.

Hoe lang duurt een escape game?

Je wordt 15 minuten voor aanvang van het spel verwacht voor een introductie.
Daarna heb je 1 uur om te ontsnappen uit de escape room.
Na de game kunnen jullie nog wat napraten over de escape room en genieten van elkaars gezelschap

Is een goede fysieke conditie noodzakelijk?

Absoluut niet. Het spel is geschikt voor alle leeftijden. Er is geen fysieke inspanning vereist. Zwangere vrouwen mogen ook deelnemen aan dit spel. Indien gewenst, zullen we een stoel in de kamer plaatsen.

Ik heb last van claustrofobie, kan ik spelen?

Ja, dat kan! Het is een vraag die we elke dag krijgen, en niemand heeft echt last gehad van claustrofobie. In elke escape room hebben we verschillende “paniekknoppen” voorzien. Als je op een van deze knoppen drukt, opent de toegangsdeur automatisch. We volgen ook nauwlettend al je bewegingen, zodat we altijd kunnen ingrijpen indien nodig. Als het echt niet mogelijk is, laten we de toegangsdeur open zonder deze op slot te doen.

Mag ik foto’s en/of filmen in de escape room?

Nee, dat is absoluut verboden!

Alle smartphones worden opgesloten in persoonlijke kluisjes.

Dit komt doordat we geen controle hebben over wat er met deze foto’s of films gebeurt. Ze kunnen op sociale media belanden en alle aanwijzingen onthullen.

Na het spel maken we altijd een groepsfoto die we vervolgens delen op onze Facebook-pagina.

Krijgen we aanwijzingen?

De mogelijkheid om advies te krijgen is beschikbaar in al onze kamers! In de meeste kamers is het ook mogelijk om advies te vragen. Onze gamemasters zullen aanwijzingen geven aan jouw groep als je vastzit. Let op: we geven geen aanwijzingen met als doel dat elke groep ontsnapt; het doel is en blijft dat elke groep zijn eigen weg naar buiten vindt!

Er is dus veel hulp! 😉

Is de escape room eng of angstaanjagend?

Nee. Een escape room is geen spookhuis dat is ontworpen om je bang te maken. Nee, we zorgen ervoor dat er spanning is omdat je in een race tegen de klok zit. Opwinding natuurlijk, maar geen angst!
Let op! House On The Hill in Kortrijk heeft wel horrorthema.

In welke taal zijn de escape rooms?

Engels! Maar niet moeilijk. We gebruiken alleen basiswoorden en -zinnen. De introductie die we geven is standaard in het Nederlands, maar indien nodig kunnen we het ook in het Frans of Engels doen.

Kinderen en jongeren onder de 18. Vanaf welke leeftijd kunnen ze deelnemen?

Kinderen vanaf 11 jaar kunnen deelnemen aan het spel met volwassenen en zelfs een waardevolle bijdrage leveren. Over het algemeen zijn kinderen actiever op zoek naar aanwijzingen dan volwassenen. We raden ten zeerste af om kinderen jonger dan 11 jaar mee te nemen. Bij kinderen vanaf 11 jaar moet er minstens één volwassen begeleider mee in de kamer. Vanaf 15 jaar kunnen de escape rooms zonder begeleiding worden gespeeld.

No FAQ found in the specified category.

Heb je nog geen antwoord gevonden op je vraag, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

for desktop for mobile

NEWSLETTER Ontvang gratis jouw verjaardagscadeau!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.