puzzle escape rooms GENT

Escape room Gent De Artevelde brouwerij

Escape room: De Artevelde brouwerij (Sint-Niklaasstraat 27a, Gent)

2 tot 6 spelers

In deze escape room brengen we jou naar een klein Middeleeuws stukje Gent dat werd opgegraven waar je samen met je medespelers de rol vervuld van grafrovers. Er werd namelijk een oud Artevelde café ontdekt in de reeds opgegraven straten. Oude teksten vertellen over de oude originele Artevelde bierrecepten die in de verborgen brouwerij zouden te vinden zijn. Jullie worden ingehuurd worden door een bewaker van de archeologische site en hij wil dat je dit eeuwenoud bierrecept tracht te stelen. Het moet ten alle tijde teruggevonden worden. Waarom? Je kan er steenrijk door worden! Geen tijd te verliezen, want binnen 70 minuten is de wissel van de bewakers! Deze escape room vloeit voort uit een samenwerking tussen Next Level Games en Artevelde microbrouwerij!

Reservatie

Let op! Dit is een activiteit van Next Level Games, cadeaubonnen en kortingscodes van Puzzle escape rooms gelden hier niet.

STATISTIEKEN

Slagingspercentage 75%
Escape room The mine Gent

Escape room: The mine (Normaalschoolstraat 11, Gent)

2 tot 4 spelers

Welkom in Colorado’s wildernis, waar al jaren een gerucht circuleert over een oude, verborgen goudmijn. Vele avontuurlijke goudzoekers hebben geprobeerd de mijn te vinden, maar niemand keerde ooit terug. Na jaren van speuren is het jullie eindelijk gelukt om de locatie te achterhalen!

Waag je in deze escape room in de diepte van de mijn, maar wees gewaarschuwd. Oude mijnen zijn vaak vol gevaren en jullie hebben slechts 60 minuten zuurstof. Bij een ongeluk is er weinig tijd om te ontsnappen… Durven jullie het avontuur aan?

Reservatie

Let op! Dit is een activiteit van Level Up Gent, cadeaubonnen en kortingscodes van Puzzle escape rooms gelden hier niet.

STATISTIEKEN

Slagingspercentage 50%
Escape room Gent De Artevelde Brouwerij

Prijzen

Prijs Artevelde Brouwerij (Sint-Niklaasstraat 27a, Gent)
€ 135 Ongeacht het aantal personen
Prijzen The Mine (Normaalschoolstraat 11, Gent)
€ 28 Volwassenen 18+
€ 25 Studenten 18+ • Enkel op vertoon van geldige studentenkaart
€ 25 Kinderen 5-17 jaar

Nog vragen? Contacteer ons!

Reservatie

Niet gevonden wat je zocht? Contacteer ons voor een aangepast voorstel voor jouw teambuilding dag, scholenuitstap, kamp,...

Promoties

Ontsnap aan de dagelijkse sleur met onze geweldige promotie! Profiteer nu van speciale kortingen en ontdek een wereld vol spanning en plezier.

Promoties

Verjaardagsdeal

Ben je binnenkort jarig? Woohoo! Puzzle trakteert een gratis escape room deelname in de week van jouw verjaardag. Neem 4 enthousiaste vrienden mee en ga samen de escape challenge aan!

Meer info

Cadeaubonnen

Ontdek het perfecte cadeau voor avontuurlijke geesten: escape room cadeaubonnen! Geef een unieke en opwindende ervaring, ideaal voor alle leeftijden en perfect voor teambuilding. Spanning en plezier gegarandeerd!

Meer info

Toegankelijkheid

We streven naar toegankelijke escape rooms voor iedereen. Dat is niet altijd even makkelijk te realiseren maar we doen ons best! Ontdek hier welke rooms er kunnen gespeeld worden door mensen met bepaalde beperkingen.

Meer info

NEWSLETTER Ontvang gratis jouw verjaardagscadeau!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.