puzzle escape rooms KORTRIJK

Madam Bonbon - Escape room Kortrijk
ROOM 1

Madam Bonbon (Kortrijk, Engelsewandeling 2)

(2-6 SPELERS)

Welkom bij de chocolaterie van Madam Bonbon! Je stapt hier binnen in een schattig klein chocoladewinkeltje. Maar schijn bedriegt.. Eigenlijk wordt hier al anderhalve eeuw in het geheim een extreem verslavend chocoladerecept gemaakt. Zelfs de Colombiaanse maffia is al een eeuwigheid op zoek naar dit recept. Helaas is Madam Bonbon, als enige recepthouder, het recept vergeten. Ze weet wel dat ze het ergens in haar winkel verstopte. Dit kwam de Colombiaanse maffia onlangs ook te weten… Uit bronnen weten we dat ze ook onderweg zijn naar hier. Vind het recept voor zij het vinden en breng het in veiligheid! Veel succes!

Reservatie

Dit is een kamer van gemiddeld niveau en zelfstandig speelbaar vanaf 15 jaar. Bij kinderen vanaf 11 jaar moet er minstens één volwassen begeleider mee in de kamer.

STATISTIEKEN

Slagingspercentage 60%
House on the hill - escape room Kortrijk
ROOM 2

House on the hill (Kortrijk, Engelsewandeling 2)

(2-6 SPELERS)

In 1798 trok een mysterieus gezin in het huis op de Pottelberg te Kortrijk. Ze hadden geen contact met hun buren, ze kwamen zelden tot nooit buiten en er kwamen vreemde geluiden uit het huis die tot ver reikten. Geen enkele Kortrijkzaan durfde contact met hen op de nemen. Plots, op een dag, was het gezin verdwenen met de noorderzon… Het huis staat nu sinds 1801 leeg, maar volgens sommmige buurtbewoners komen er nog steeds vreemde geluiden uit het huis. Magdalena James, een Engels onderzoekster die gespecialiseerd is in het paranormale, ging enkele weken geleden op onderzoek. Een uur nadat ze het huis betrad ,werd het contact verbroken… Durven jullie te onderzoeken wat er met Magdalena gebeurd is en wat er in hemelsnaam gaande is in dit mysterieuze huis? Dit is een kamer van gemiddeld niveau en zelfstandig speelbaar vanaf 15 jaar. Bij kinderen vanaf 11 jaar moet er minstens één volwassen begeleider mee in de kamer.
sneak peek

Reservatie PLAY VIDEO

*Opgelet: horrorthema.
Dit is een kamer van gemiddeld niveau en zelfstandig speelbaar vanaf 15 jaar. Bij kinderen vanaf 11 jaar moet er minstens één volwassen begeleider mee in de kamer.

STATISTIEKEN

Slagingspercentage 60%
Lab K19 - Escape room Kortrijk
ROOM 3

Lab K19 (Kortrijk, Engelsewandeling 2)

(4-8 SPELERS)

Anderhalve maand geleden ging het volledig mis tijdens een rondleiding in Lab K19, een medisch onderzoekslabo. Enkele spelende kinderen stootten een gevaarlijke stof omver waardoor er een chemische reactie plaatsvond. De giftige stoffen die hieruit voortkwamen verspreidden zich snel door de lucht in Kortrijk. Momenteel houden mondmaskers ons nog veilig, maar dat daar zal verandering in komen. De stoffen verspreiden zich alsmaar verder en worden steeds giftiger. Jullie moeten binnen 60 minuten een vaccin voor de bevolking ontwikkelen, want dit kan het einde betekenen!
Sneak peek

Reservatie PLAY VIDEO

Dit is een kamer van gemiddeld niveau en zelfstandig speelbaar vanaf 15 jaar. Bij kinderen vanaf 11 jaar moet er minstens één volwassen begeleider mee in de kamer.

STATISTIEKEN

Slagingspercentage 68%

Prijslijst

Aantal personen per escape room:

2 personen > 60,00 euro p.p

3 personen > 40,00 euro p.p

4 personen > 30,00 euro p.p

5 personen > 27,00 euro p.p

Vanaf 6 personen > 26,00 euro p.p

 

Krijg 10 % korting
– Als je meerdere escape rooms tegelijk boekt
– Als student t.e.m. 26 jaar, op vertoon van studentenkaart. (vanaf groepen van 5 personen)
– Als kind t.e.m. 18 jaar (vanaf groepen van 5 personen)

Nog vragen? Contacteer ons!

Reservatie

Niet gevonden wat je zocht? Contacteer ons voor een aangepast voorstel voor jouw teambuilding dag, scholenuitstap, kamp,...

Promoties

Ontsnap aan de dagelijkse sleur met onze geweldige promotie! Profiteer nu van speciale kortingen en ontdek een wereld vol spanning en plezier.

Promoties

Verjaardagsdeal

Ben je binnenkort jarig? Woohoo! Puzzle trakteert een gratis escape room deelname in de week van jouw verjaardag. Neem 4 enthousiaste vrienden mee en ga samen de escape challenge aan!

Meer info

Cadeaubonnen

Ontdek het perfecte cadeau voor avontuurlijke geesten: escape room cadeaubonnen! Geef een unieke en opwindende ervaring, ideaal voor alle leeftijden en perfect voor teambuilding. Spanning en plezier gegarandeerd!

Meer info

Toegankelijkheid

We streven naar toegankelijke escape rooms voor iedereen. Dat is niet altijd even makkelijk te realiseren maar we doen ons best! Ontdek hier welke rooms er kunnen gespeeld worden door mensen met bepaalde beperkingen.

Meer info

NEWSLETTER Ontvang gratis jouw verjaardagscadeau!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.