Gebruik de code 'SUMMER' en krijg 10% korting tijdens juli en augustus!

puzzle escape rooms Nieuws Detail

  • Home
  • Nieuws
  • Ontsnap aan de zoete verleiding van Madam Bonbon

Onlangs opende Puzzle Kortrijk hun nieuwste escape room: 'Madam Bonbon'. In slechts enkele weken tijd hebben meer dan 400 escapers proberen te ontsnappen uit de snoepwinkel van Madam Bonbon, en het enthousiasme is buitengewoon groot. Deze escape room biedt een unieke ervaring waarin je onbewust wordt meegesleept in een verhaal dat begint in een snoepwinkel, maar al snel blijkt dat er meer aan de hand is. We geven niet voor niets de tip "Ontsnap aan de zoete verleiding" gratis weg ;-)!

Bij Puzzle Kortrijk begrijpen ze dat de sleutel tot een geweldige escape room ligt in de details en de voortdurende verbetering. Daarom hebben ze 'Madam Bonbon' voortdurend verfijnd, waardoor de ervaring alleen maar beter wordt. Zoals ze zelf zeggen, is een escape room altijd een beetje een 'work in progress'. In dit blogartikel zullen we je meenemen op een virtuele tour door 'Madam Bonbon' en ontdekken waarom dit een must-visit is voor zowel escape room veteranen als nieuwkomers.
Ontsnap aan de zoete verleiding van 'Madam Bonbon'   Het meest opvallende kenmerk van 'Madam Bonbon' is dat je aanvankelijk niet beseft dat er iets ongewoons aan de hand is in de snoepwinkel van Madam Bonbon. Terwijl je de kamer betreedt, word je omringd door kleurrijke snoepjes, glinsterende lolly's en de verleidelijke geur van chocolade die in de lucht hangt. Het is de perfecte dekmantel voor wat komen gaat. Naarmate je dieper in het verhaal van 'Madam Bonbon' duikt, begin je te beseffen dat er meer is dan alleen snoep. Het verhaal begint zich te ontvouwen, en je wordt geleidelijk meegesleept in een wereld van mysterie en intrige. Dit is het moment waarop de magie van de escape room echt begint te werken. Je zintuigen worden op scherp gezet, en de geur van chocolade begint je neus te kietelen. Het is verbazingwekkend hoe geur in dit avontuur is verweven om de totaalervaring compleet te maken. We geven niet voor niets de tip "Ontsnap aan de zoete verleiding" gratis weg ;-)!
Het decor en de raadsels: Een totaalervaring   Bij 'Madam Bonbon' draait alles om het creëren van een totaalervaring. Het decor is tot in de kleinste details uitgewerkt om de snoepwinkel van Madam Bonbon tot leven te brengen. De kleuren, de inrichting, de snoepjes, alles draagt bij aan de sfeer van de kamer. Het voelt alsof je echt in een andere wereld bent gestapt. Maar een escape room draait niet alleen om het decor; de raadsels zijn van vitaal belang. Gelukkig stelt 'Madam Bonbon' op dit gebied niet teleur. De raadsels zijn slim ontworpen en passen perfect in het thema. Terwijl je door de kamer puzzelt, zul je merken dat elk raadsel een stukje van het verhaal onthult, waardoor je steeds dieper in het mysterie wordt getrokken. Een ander aspect dat 'Madam Bonbon' onderscheidt, is het feit dat de moeilijkheidsgraad gemiddeld is. Het is uitdagend genoeg om ervaren escape room liefhebbers te boeien, maar toegankelijk genoeg voor beginners om ook plezier te hebben. De game master staat klaar om hints en tips te geven wanneer dat nodig is, zodat elke groep in staat is om het einde van het spel te bereiken. Maar ontsnappen binnen de tijdslimiet is nog steeds aan de groep, en dat is waar de echte spanning begint.

Ontsnap aan de zoete verleiding van Madam Bonbon Ontsnap aan de zoete verleiding van Madam Bonbon
Ontsnap aan de zoete verleiding van Madam Bonbon
https://puzzleescaperooms.be/wp-content/uploads/2023/10/405968115_726961359456784_2926776410505563603_n.jpeg

Puzzle Kortrijk: 3 unieke escape rooms voor ieder wat wils

‘Madam Bonbon’ is de nieuwste toevoeging aan het escape room-aanbod van Puzzle Kortrijk, waarmee ze nu drie opvallende kamers aanbieden. Met deze variëteit kunnen ze gelijktijdig tot 20 avonturiers verwelkomen, verdeeld over de drie verschillende thema’s. Dit betekent dat je met een grote groep vrienden, familie of collega’s kunt genieten van een boeiende escape room-ervaring, ongeacht je voorkeur.

Deze diversiteit komt tot uiting in de thema’s en moeilijkheidsgraden bij Puzzle Kortrijk. Of je nu de spanning van een snoepwinkel (Madam Bonbon), een huiveringwekkend horrorscenario (House on the hill), of een race tegen de klok om een dodelijk virus te stoppen (Lab K19) verkiest, er is een escape room die aan jouw verwachtingen voldoet.

Conclusie: ‘Madam Bonbon’ is een must-visit escape room

In slechts enkele weken tijd heeft ‘Madam Bonbon’ bij Puzzle Kortrijk de harten van meer dan 400 bezoekers veroverd. Het is gemakkelijk te begrijpen waarom. De naadloze integratie van het decor, de geur van chocolade, het boeiende verhaal en de slim ontworpen raadsels maken deze escape room tot een onvergetelijke ervaring.

Of je nu een doorgewinterde escape room liefhebber bent of voor het eerst een escape room probeert, ‘Madam Bonbon’ biedt de perfecte balans tussen uitdaging en plezier. En met Puzzle Kortrijk’s uitbreiding van drie kamers, is er geen excuus om niet langs te komen en deze spannende ervaring te proberen.

Dus, als je op zoek bent naar een onvergetelijk avontuur in Kortrijk, zorg er dan voor dat je ‘Madam Bonbon’ bij Puzzle Kortrijk op je lijst zet. En onthoud, de tijd tikt, en het is aan jou om te ontsnappen aan de zoete verleiding van deze geweldige escape room. Veel plezier!

Ps: bekijk zeker ook onze promotie-pagina!

Ontsnap aan de zoete verleiding van Madam Bonbon

Are you ready?!

Zijn jullie klaar om deze escape uitdaging zelf aan te gaan?
Waar wachten jullie nog op?!

Jarig? Ontvang gratis jouw verjaardagscadeau!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.