Escape & coach

U bent hier

DEZE OPTIE IS MOGELIJK IN PUZZLE GENT EN PUZZLE OOSTENDE

Samen met business coach Sara Van Der Donckt (LinkedIn) en organisatie- en personal coach Aurélie De Cock (LinkedIn) bieden we een training aan waarin de integratie van een escape game geïntegreerd is. Onder professionele begeleiding krijgt het team een spiegel aangereikt om naar zichzelf als ‘levend systeem’ te kijken. Samen met het team kiezen we het thema waarrond men die dag wil werken. Thema’s kunnen zijn: collectieve ambitie, samenwerken vanuit persoonlijke sterktes, omgaan met stress, slimme overlegprocessen bouwen, etc..

Met uitdagende opdrachten wordt gedrag snel zichtbaar en makkelijker bespreekbaar en kunnen groeiprocessen versnellen. De coaches houden rekening met de persoon en zijn omgeving. Het team krijgt een spiegel en tips&tricks aangereikt zodat men na deze dag met meer veerkracht de uitdagingen van de werkvloer aankan. Je leert niet alleen je collega's beter kennen, maar je leert op een efficiëntere en aangenamere manier omgaan met elkaar wanneer er een gezamelijk doel is.

Elke training duurt ongeveer 5 uur. We starten om 8u 's morgens met een ontbijt, daarna gaan we op zoek naar antwoorden op vragen zoals "Waar staan we als team?", "Waar willen we naartoe?". Na de inleiding wordt het team 1 uur geobserveerd tijdens hun escape game. Hieruit haalt men informatie die na het spel onder professionele begeleiding besproken wordt. We gaan samen op zoek naar de link met de job en blikken vooruit naar de toekomst.

De training is mogelijk vanaf 4 personen t.e.m. 15 personen. Ontbijt en drankjes zijn inbegrepen!

Contacteer ons voor een offerte op maat!