Veelgestelde vragen

U bent hier

Waar geef ik de code van mijn cadeaubon in?

Een cadeaubon ontvangen? Cool! Klik op deze link om de code in te geven en dan gaat het cadeaubedrag van het totaalbedrag bij boeking!

Kunnen we ter plaatse betalen met Bancontact of VISA?

Ja zeker! Ter plaatse kan betaald worden met de kaart (Bancontact, VISA of Mastercard) of via de Payconiq by Bancontact-app. We accepteren GEEN CASH!

Wat met alcohol en drugs?

We behouden ons het recht te beslissen wanneer personen niet meer capabel zijn het spel deftig te spelen. We investeren veel tijd en energie in de opbouw van onze escape games waardoor we niet het risico hoeven te nemen om beschadigingen op te lopen. 
Van zodra we merken dat personen te veel gedronken hebben gaan we deze personen weigeren. De kost van de game wordt niet terug betaald. 
Druggebruik is algemeen verboden.

Ik heb geen bevestigingsmail gekregen, wat nu?

Oei, dan heb je waarschijnlijk de boeking niet voltooid tot het einde. Geen paniek, probeer gerust opnieuw. Indien het niet lukt, contacteer ons en dan bekijken we samen wat mogelijk is.

Is de escape room griezelig of angstaanjagend?

Nee. Een escape room is geen spookhuis waar het de bedoeling is om je te laten schrikken. Nee, wij zorgen er wel voor dat er een spanning ontstaat door dat je een race tegen de tijd uitvoert. Spanning zeker, maar geen angst!

Mag ik foto's en/of filmpjes maken in de escape room?

Neen. Dit is absoluut verboden! 
Alle smarthphone worden opgesloten in persoonlijke lockers.
De reden is dat we achteraf geen controle hebben wat met deze foto's of filmpjes gebeurd. Ze kunnen op sociale media terechtkomen waardoor alle clues worden prijsgegeven. 

Na het spel nemen wij altijd een groepsfoto die we dan delen op onze facebookpagina.

Kan ik mijn vrienden volgen terwijl zij spelen?

Ja dat kan! Wij hebben een livestream voorzien naar beide escape rooms in onze bar.
Met een drankje (en eventueel een hapje) kan er met volle teugen genoten worden van hun ontsnappingspoging!

Iets eten voor of na de escape game?

Dat kan! Wij werken samen met dichtgelegen toprestauranten in de buurt. Samen met hen stelden we een aantal leuke en voordelige formules samen, incl een escape game! Indien gewenst kunnen wij een reservatie gekoppeld aan een escape game reserveren voor u. Alle restaurants liggen op wandelafstand van Puzzle. 

Indien u meer informatie wenst over deze interessante formules en om te ontdekken met welke restaurants we samenwerken, klik hier.

Ik wil een teambuilding organiseren. Wat zijn de opties?

Voor een teambuilding ben je bij Puzzle aan het juiste adres. We bieden de mogelijkheid om diverse bedrijfsinitiatieven tot maximaal 26 personen te combineren met een escape game. Het huren van een meetingroom, het deelnemen aan een teamtrainingsessie incl. een escape game of een combo met een lunch of diner bij een dichtgelegen TOPrestaurant
Met veel plezier stellen wij voor u een op maat gemaakte planning op met de gewenste activiteiten.

Bekijk alle mogelijkheden uitgebreid op onze teambuildingpagina. 

Kan ik een factuur krijgen?

Zeker! Gelieve de facturatiegegevens door te geven via het contactformulier. Dan maken wij de factuur op en sturen ze onmiddellijk door via mail.

Pagina's