Teambuilding op maat

U bent hier

Teambuilding op maat

Puzzle biedt verschillende extra opties aan om diverse bedrijfsinitiatieven tot +30 personen te combineren met verschillende escape games. Wij zorgen voor een planning op maat aangepast aan de vereisten, doelen en eigen wensen van het bedrijf.

Het Gesticht

Is jouw groep met maximaal 18 personen? Dan onze escape room Het Gesticht de ideale escape room voor jouw teambuillding! Deze room in Gent is speciaal gemaakt voor grotere groepen en duurt 90 minuten.

In deze room kunnen maximaal 18 personen spelen dus is het misschien wel mogelijk om met jouw volledige team samen te spelen! In Het Gesticht neemt jouw team deel aan een experiment van een dokter wiens gezin lijdt aan verschillende fobieën... Durft jouw team het aan om hieraan deel te nemen? Het filmpje over de room vind je op de pagina van Het Gesticht.

gesticht.jpg

Waarom is Het Gesticht ideaal voor teambuildings?
- Het hele team (max. 18 personen) kan in 1 groep samen spelen.
- Teamwork wordt uitgelokt doordat het spel je stuurt om iedereen samen te laten werken.
- Je wordt voor 90 minuten (ipv 60') opgesloten, wat resulteert in nog meer fun en betere resultaten van de teambuilding!

- Kan gecombineerd worden met Escape & Coach: de coach kan het gedrag van jullie team nog beter bepalen aangezien iedereen in één room opgesloten is.
- Kan gecombineerd worden met Escape & Eat: ga voor of na de escape room nog iets eten in één van de toprestaurants waarmee Puzzle samenwerkt.
- Kan gecombineerd worden met 
Escape & Meet: houd een vergadering in onze fully equipped meeting room.

Vraag hier een offerte op maat