U bent hier

Coronavirus

(Datum: 13/03) Tijdelijk sluiting door Coronavirus

Beste klanten, 

Om de verspreiding van het corona virus tegen te gaan, heeft de overheid heeft gekozen voor een strenge aanpak. Recreatieve activiteiten mogen niet meer doorgaan. Onze escape rooms behoren tot deze activiteit en daarom zijn wij genoodzaakt om onze 3 vestigingen te sluiten vanaf 14 maart tem 5 april
Eerlijk is eerlijk, dit zal pijn doen maar we begrijpen de huidige aanpak, want onze gezondheid gaat voor! 
Het eventueel reeds betaalde bedrag zal jullie bezorgd worden in de vorm van een cadeaubon. Deze is een jaar geldig, zo hebben jullie voldoende tijd om een nieuw ontsnappingsmoment in te plannen. De bon wordt via mail verstuurd. 

Nieuwe reservaties kunnen nu al gereserveerd worden in de vorm van een waardebon MET meerwaarde (klik voor meer info) of rechtstreeks via deze link voor escape games vanaf 6 april. Indien de Coronamaateregelen nog zouden verlengd worden, dan geven we het betaald bedrag in de vorm van een cadeaubon terug zodat u een andere datum kan kiezen.

Draag zorg voor elkaar en voor jezelf en respecteer de gezondheidsmaatregelen, zo zien we jullie zo snel mogelijk ontsnappen uit een van onze rooms! 

Met gezonde groetjes, 
Team Puzzle

 closed fb banner-01.jpg


(datum: 12/03) Puzzle escape rooms heeft een algemeen Coronabeleid uitgeschreven.

Het is belangrijk om bewust te zijn van de aanwezigheid van dit virus in de maatschappij en daarmee verantwoordelijk mee om te gaan. Wij laten deze maatschappelijke verantwoordelijkheid dus ook niet aan ons voorbij gaan en hebben we daarom een aantal adviezen en preventieve maatregelen genomen om de verspreiding van het Corona covid19 virus te voorkomen (uiteraard houden we rekening met het algemeen advies van volksgezondheid). De belangrijkste boodschap is dat jullie dus met een gerust hart Puzzle escape rooms kunnen blijven spelen.

Dit zijn onze adviezen/maatregelen (vanaf 12/03):

 • Zit je met een hoest, heb je koorts, moet je niezen of heb je keelpijn? Speel dan geen escape room, blijf beter thuis. (Zie Annulatiebeleid hieronder)
 • Hetzelfde geldt ook voor al onze begeleiders. Alle begeleiders zijn gebriefd en zullen geen risico’s nemen.
 • Ontsmetting wordt voorzien bij elk Puzzle filiaal (zolang het voorradig is). Indien mogelijk, neem ook je eigen ontsmettingsgel mee.
 • Elke speler is verplicht om bij aankomst zijn/haar handen voor en na het spel te ontsmetten.
 • De spelbegeleider ontsmet zijn/haar handen voor en na elk spel
 • Na elk spel worden onze escape rooms opnieuw volledig ontsmet
 • Puzzle zorgt ervoor dat de escape rooms grondig gereinigd worden.
 • Standaard ontsmettingsgel in elk Puzzle filiaal vrij te gebruiken door iedereen (zolang het voorradig is).

Annulatiebeleid en veelgestelde vragen:

 • Heb je een spel gereserveerd dan wordt je nog steeds verwacht. Buiten de persoonlijke klachten zoals hoesten, koorts, niezen of keelpijn is er geen reden om te annuleren omtrent het virus. Onze algemene annulatievoorwaarden blijven dezelfde en gelden. (Link)
 • Heb je klachten zoals hoesten, koorts, niezen of keelpijn? Speel dan geen escape room, blijf beter thuis. De waarde van het geannuleerde spel krijgen jullie dan terug in de vorm van een cadeaubon die kan ingeruild worden binnen 1 jaar. 
 • Annulatie door jouw werkgever? Annulatie van het gereserveerde spel moet ten laatste 24uur ervoor gebeuren. De waarde van het geannuleerde spel krijgen jullie dan terug in de vorm van een cadeaubon die kan ingeruild worden binnen 1 jaar. Gebeurt de annulatie in minder dan 24 uur voor het gereserveerde spel, dan gelden onze annulatievoorwaarden.
 • Ben ik zeker dat mijn gereserveerde escape room nog door zal gaan? JA ZEKER! Het is belangrijk om bewust te zijn van de aanwezigheid van dit virus in de maatschappij en daarmee zelf verantwoordelijk mee om te gaan en hebben we daarom een aantal adviezen en preventieve maatregelen genomen om de verspreiding van het Corona covid19 virus te voorkomen (zie hierboven).
 • Vragen? Stuur ons een mail of bel ons op!