Oostende

Razend spannende escape uitdagingen aan zee!

Puzzle escape room Cabaret Montmartre

Escape Cabaret Montmartre

Het is iets na 1 uur ’s nachts en The Duchess, de ster van de Cabaret Montmartre, werd vermoord. Uit eerste onderzoek was het gissen naar de reden, maar al snel bleek haar peperdure parelhalssnoer verdwenen te zijn. Jullie kruipen in de huid van onderzoekers ingehuurd door de directeur van de Cabaret Montmartre. Jullie opdracht: help de directeur door het verdwenen parelhalssnoer van The Duchess terug te vinden binnen de 60 minuten want de Oostendse maffia zit jullie op de hielen! De directeur kreeg de halssnoer in ruil voor het openstellen van zijn Cabaret aan de maffia. Er zijn verschillende verdachten zoals Danseressen uit jaloezie? De directeur die stiekem verliefd is op haar? De barman omdat hij in geldnood zit? Haar man die het niet kan verkroppen dat ze daar werkt? Vinden jullie wie de halssnoer gestolen heeft? Succes! 

Reserveer hier!

Statistieken

2-6
Slaagpercentage
 
49 %
Puzzle variatie
 
91 %
Out-of-the-box-denken
 
81 %
Teamwork
 
94 %
Puzzle escape room De Duitse onderzeeër

Vanaf 5 april opent onze nieuwe room: De Duitse onderzeeër

Datum: WOI - 13 december 1916
Jullie zijn geallieerden en zijn gevang genomen in een onderzeeër door de Duitse marine en zijn onderweg naar het vaste land waar jullie geliquideerd zullen worden. Al uren zijn jullie onder water aan het varen tot er plots een enorm luide knal te horen is en gans de onderzeeër trilt minuten lang. Na deze minuten lange bevingen komen jullie tot stilstand. De onderzeeër ligt op een zandbank, gelukkig niet erg diep. De bemanning is in alle staten en jullie zien hen zich voorbereiden om naar boven te zwemmen. Ze gaan het sas van het schip in en zonder nog naar jullie te kijken, duiken ze naar boven.. Jullie blijven achter, vast geketend… Met nog maximum 60 minuten zuurstof in de onderzeeër moeten jullie proberen te ontsnappen! Veel succes!

Reserveer hier!

Statistieken

4-8
Slaagpercentage
 
45 %
Puzzle variatie
 
89 %
Out-of-the-box-denken
 
84 %
Teamwork
 
98 %

Prijzen

Algemene informatie

  • Prijzen zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, studenten, en weekdag of weekend/vakanties/feestdagen.
  • We wensen van harte dat alle boekingen online al betaald worden. Ter plaatse ontvangen wij géén cash meer! Indien nodig, kan er ter plaatse met Bancontact, Payconiq of VISA betaald worden. Dit wegens veiligheidsredenen en gemak!
  • Geniet na de escape game van een drankje en kijk na via de livestream naar de volgende groep. Fun gegarandeerd!
  • Grotere groep? Contacteer ons voor een voorstel op maat.
  • Factuur gewenst? Vul het contactformulier hier in.

Alle prijzen van de escape rooms en alle opties kun je hier bekijken!
(of plaats een boeking zonder nog te bevestigen. Dan zal je de totaalprijs ook al zien)

LUNCH OF DINER NA HET SPEL? LET'S ESCAPE & EAT!

Combineer jouw escape uitdaging met een lunch of diner. Samen met enkele nabijgelegen TOPrestaurants stelden we een aantal leuke en voordelige formules samen, inclusief een escape game! Deze liggen op wandelafstand van Puzzle.