Oostende

Aanbod te Oostende: 3 escape rooms en 1 AR-City game

The City Escape Challenge

NIEUW! THE CITY ESCAPE CHALLENGE (AR STADSSPEL)

Met één iPad in de hand per team gaan jullie langs de leukste plaatsen in Oostende om het mysterie te ontrafelen. Elk raadsel die wordt opgelost levert jullie punten op. Vanaf 6 personen strijden jullie in 2 teams (of meerdere) om de hoogste score te behalen. 
Dit AR-(Augmented Reality) stadsspel duurt 2 uur kan gespeeld worden vanaf 4 personen tot meer dan 100 personen!

Let op! Spel is alleen te spelen in het Nederlands! Pay attention! Game can only be played in Dutch! Faites attention! Le jeu ne peut être joué qu'en néerlandais!

Het Verhaal - from ostend with love -

In 1978 bestond het kursaal van Oostende 25 jaar en dat werd gevierd met een heus casinofestival die internationaal geprezen werd. In het bijhorende pokertornooi kwamen de beste spelers van over gans de wereld samen om te strijden voor de hoofdprijs. De Amerikaan Dan Cooper won maar slechts enkele uren na zijn overwinning kwam het uit dat hij het spel had gesaboteerd. Natuurlijk was hij al met de noorderzon verdwenen. Jullie opdracht is om Dan Cooper en het geld op te sporen binnen de 2 uur! Veel succes!

Bekijk aandachtig de voorwaarden en prijzen op deze pagina.

Reserveer hier

Statistieken

4-100
Teamwork
 
90 %
Puzzle variatie
 
88 %
Fysiek
 
42 %
Fun
 
100 %
De Parel van Koning Sandur III

NIEUWE ROOM! Het geheim van Koning Sandur III

De familie van Koning Sandur III zorgt al generaties lang voor de goede handhaving van de zeespiegel. Gezien zijn ouderdom kan Koning Sandur III zijn dagtaak steeds minder goed uitvoeren. Het is dan ook tijd voor opvolging door zijn oudste dochter Sanrah, echter zit de parel waarmee de zeespiegel worden bediend achter slot en grendel. De koning weet ook zelf niet meer hoe hij deze kan ontgrendelen...

Jullie krijgen 60 minuten om te ontsnappen uit dit zandkasteel. Help mee om het geheim van Koning Sandur III te ontrafelen!

Te spelen vanaf 1 september! 

Reserveer nu al jouw plaatsje!

Statistieken

2-7
Slagingspercentage
 
58 %
Teamwork
 
93 %
Out of the box
 
92 %
Puzzle variatie
 
95 %
Puzzle Escape Room Cabaret Montmartre

Escape Cabaret Montmartre

Het is iets na 1 uur ’s nachts en The Duchess, de ster van de Cabaret Montmartre, werd vermoord. Uit eerste onderzoek was het gissen naar de reden, maar al snel bleek haar peperdure parelhalssnoer verdwenen te zijn. Jullie kruipen in de huid van onderzoekers ingehuurd door de directeur van de Cabaret Montmartre. Jullie opdracht: help de directeur door het verdwenen parelhalssnoer van The Duchess terug te vinden binnen de 60 minuten want de Oostendse maffia zit jullie op de hielen! De directeur kreeg het halssnoer in ruil voor het openstellen van zijn Cabaret aan de maffia. Er zijn verschillende verdachten zoals de pianist uit wraak? De directeur die stiekem verliefd is op haar? De barman omdat hij in geldnood zit? Haar man die het niet kan verkroppen dat ze daar werkt? Vinden jullie wie de halssnoer gestolen heeft? Succes! 

Reserveer hier!

Statistieken

2-6
Slaagpercentage
 
60 %
Puzzle variatie
 
91 %
Out-of-the-box-denken
 
81 %
Teamwork
 
94 %
Puzzle escape room The German Submarine

De Duitse onderzeeër

Datum: WOI - 13 december 1916
In het midden van de eerste Wereldoorlog werden jullie gevangen genomen door de Duitsers. Terwijl jullie in een onderzeeër naar het vaste land worden vervoord, horen jullie plots een luide knal en gedurende verschillende minuten trilt de onderzeeër. Het blijkt dat de onderzeeër op een zandbank is gestrand, zonder jullie nog een blik waardig te gunnen, maakt de bemanning zich klaar en duiken ze naar boven... Jullie blijven alleen achter, met nog maximum 60 minuten zuurstof over in de onderzeeër! Lukt het jullie om op tijd te ontsnappen? Of zullen jullie sterven in de onderzeeër? Veel succes!

Opgelet: niet geschikt voor mensen met epilepsie!

Reserveer hier!

Statistieken

4-8
Slaagpercentage
 
35 %
Puzzle variatie
 
89 %
Out-of-the-box-denken
 
84 %
Teamwork
 
98 %

Prijzen

 

 

 

Hieronder de prijzen voor onze escape rooms te Oostende!
De prijzen voor de City Escape Challenge kun je onderaan deze pagina terugvinden.
*kinderen en studenten tem 26 jaar krijgen 10% korting
Aantal personen Prijs pp Totaal
2 € 40,00 € 80,00
3 € 30,00 € 90,00
4 € 26,00 € 104,00
5 € 24,00 € 120,00
6 € 22,00 € 132,00
7 € 22,00 € 154,00
8 € 22,00 € 176,00

*kinderen en studenten tem 26 jaar krijgen 10% korting!

Reserveer hier jouw escape game

UiTPAS Kansentarief en ruilvoordeel

Met het kansentarief betaald de persoon met de UiTPAS slechts €4,3 voor zijn/haar deelname aan een escape room. Indien je met een UiTPAS wenst te reserveren kan dat enkel maar door een mail te sturen naar cedric@puzzleescaperooms.be met vermelding van je naam, UiTPASnummer en het moment waarop je de Escape Room wil komen spelen. De toegangsprijs voor de andere deelnemers betaal je ter plaatse via Bancontact of VISA.

Het ruilvoordeel houdt in dat als u 50 UiTpunten gespaard hebt en deze wenst in te wisselen, u met twee personen per groep van minstens 4 personen gratis een escape room kan komen spelen. Indien er 2 personen 50 UiTpunten wensen in te wisselen gaan er 4 personen per groep van minstens 8 personen gratis. Ruilen kan door te reserveren via mail naar cedric@puzzleescaperooms.be met vermelding van je naam, UiTPASnummer en het moment waarop je de Escape Room wil komen spelen. De toegangsprijs voor de andere deelnemers betaal je ter plaatse via Bancontact of VISA.

We wensen van harte dat alle boekingen online al betaald worden. Ter plaatse ontvangen wij géén cash meer! Indien nodig, kan er ter plaatse met Bancontact, Payconiq of VISA betaald worden. Dit wegens veiligheidsredenen en gemak!

+ 8 personen? Contacteer ons voor een voorstel op maat.

Factuur gewenst? Vul het contactformulier hier in.

LUNCH OF DINER NA HET SPEL? LET'S ESCAPE & EAT!

Combineer jouw escape uitdaging met een lunch of diner. Samen met enkele nabijgelegen TOPrestaurants stelden we een aantal leuke en voordelige formules samen, inclusief een escape game! Deze liggen op wandelafstand van Puzzle.