Kortrijk

Escape Room House on The Hill

House On The Hill

Het begon allemaal in 1798 toen een mysterieus koppel met hun 2 kinderen het huis kwamen inwonen. Het gezin zocht nooit contact met buren en waren wereldvreemd. Volgens sommige verhalen waren er nachten waar je tot ver buiten het huis vreemde geluiden kon horen. Geen enkele Kortrijkzaan durfde contact op te nemen. 3 jaar later trokken ze terug uit het huis en sindsdien staat het huis al eeuwen leeg. Volgens sommige buurtbewoners horen zij nog steeds vreemde geluiden maar niemand gelooft hen.

Enkele weken geleden deed het Kortrijkse stadsbestuur beroep op Magdalena James, een Engelse researcher gespecialiseerd in het paranormale, om te onderzoeken wat in het huis gaande is. Nadat James het huis binnenging, werd echter na iets minder dan 1 uur het contact verbroken. Tot op heden is er nog steeds geen spoor van haar ontdekt. Wij hebben jullie hulp nodig. Wat is hier gaande in dit eeuwenoude mysterieus huis?

Statistieken

4-8
Slagingspercentage
 
60 %
Puzzle variatie
 
89 %
Out-of-the-box denken
 
93 %
Teamwork
 
95 %
Escape Room de besmetting Kortrijk

De besmetting

Ongeveer anderhalve maand geleden ging het bij een rondleiding in een medisch onderzoekslabo grondig fout. Spelende kinderen stoten een aantal producten omver waardoor er een chemische reactie plaats vond. Dodelijke gassen gingen zich verspreiden. De giftige gassen verspreidden zich snel doorheen de lucht in Kortrijk. Gelukkig hebben we nu allemaal mondmaskers aan en zijn we niet besmet geraakt. Maar dit zal niet zo blijven, de gassen verspreiden zich alsmaar verder en worden giftiger. We hebben jullie hulp nodig om in het lab zo snel mogelijk stoffen te vinden om het vaccin te maken zodat we de bevolking kunnen gaan vaccineren!

Statistieken

4-8
Slagingspercentage
 
75 %
Puzzle variatie
 
93 %
Out-of-the-box denken
 
84 %
Teamwork
 
88 %

Prijzen

 

 

Hieronder de prijzen voor onze escape rooms te Kortrijk!
*kinderen en studenten tem 26 jaar krijgen 10% korting
Aantal personen Prijs pp Totaal
4 € 26,00 € 104,00
5 € 24,00 € 120,00
6 € 22,00 € 132,00
7 € 22,00 € 154,00
8 € 22,00 € 176,00

*kinderen en studenten tem 26 jaar krijgen 10% korting!

+ 8 personen? Contacteer ons voor een voorstel op maat.

Factuur gewenst? Vul het contactformulier hier in.