Coronabeleid bij Puzzle escape rooms

U bent hier

(update: 27/07) Escape games t.e.m. 10 personen

Beste klanten, 

Om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan, heeft de overheid op maandag 27 juli beslist dat onze escape games maximaal met 10 personen per escape room gespeeld mogen worden. Elk gezin (of iedereen die samenwoont) mag maximum met 5 personen afspreken. Dit moeten altijd dezelfde personen zijn. Dit geldt voor minstens t.e.m. 28 augustus. Wees op de hoogte van de maatregelen van de overheid. Deze zijn hier terug te vinden.

Nieuwe reservaties kunnen dus nog steeds geplaatst worden voor alle escape rooms t.e.m. 10 personen.

The City Escape Challenge is ook nog steeds mogelijk om te spelen met grotere groepen aangezien dit een buitenactiviteit en jullie opgedeeld worden in teams van maximaal 5 personen. We vragen om de groep op voorhand zelf op te delen in kleinere teams. Deze mogen samen aankomen, maar houden afstand va elkaar. Het spel is zo opgesteld dat er tevens quasi geen contact is met de mensen van team Puzzle. Het spel kan volledig automatisch via de software op de iPad gespeeld worden. Alle tips zijn ingewerkt in het spel zodat een begeleider hier niet bij betrokken moet te worden. 

Bestaande reservaties van groepen met 5 of minder personen gaan gewoon door zoals gepland. Idem met de bestaande reservaties van groepen vanaf 6 personen. We rekenen op het bewustzijn van de burgerszin om zelf rekening te houden met de regel van de eigen bubbel + 5 andere personen t.e.m. 28 augustus. Contacteer ons indien u de groep wenst op te splitsen en dan kijken we wat mogelijk is. We kunnen ook de reservatie voor de escape room ook aanpassen naar The City Escape Challenge. Deze outdoor escape game is een perfect veilig alternatief. Indien gewenst kan de reservatie ook omgezet worden in een voucher die opnieuw kan gebruikt worden op een later moment.

Maatregelen die we hanteerden sinds de heropening op 8 juni worden nog steeds behouden. (Mondmaskers, handschoenen, enz. Zie hieronder)

Eén belangrijke boodschap die we jullie willen meegeven is om jullie niet te laten afschrikken om escape games te spelen. Wij doen er ALLES aan om de volledige veiligheid te kunnen garanderen. 

Draag zorg voor elkaar en voor jezelf en respecteer de gezondheidsmaatregelen, zo kunnen en moeten we plezier blijven maken in deze harde periode! 

Met gezonde groetjes, 
Team Puzzle

banner CM-01.png

Annulatiebeleid omtrent corona:

 • Heb je klachten zoals hoesten, koorts, niezen of keelpijn? Speel dan geen escape room, blijf beter thuis. De waarde van het geannuleerde spel krijgen jullie dan terug in de vorm van een cadeaubon die kan ingeruild worden binnen 1 jaar. 
 • Alle andere algemene voorwaarden blijven gewoon gelden.
 • Vragen? Stuur ons een mail of bel ons op!

Heropening joepie-01.png

Beste klanten, 

Op maandag 8 juni heropende Puzzle haar deuren. De gezondheid blijft primeren dus nemen we ook de nodige maatregelen om onze escape games Corona-proof te houden zodat er op een super gezonde en veilige manier kan gespeeld worden!

Je kan onze maatregelen en adviezen via dit filmpje bekijken of hieronder lezen:

 • Ontsmettingsgel wordt voorzien bij elk Puzzle filiaal en is verplicht om te gebruiken voor het begin van het spel. Ook onze begeleider ontsmet zijn/haar handen voor en na elk spel.
 • Het dragen van een mondmasker is verplicht voor spelers en begeleiders (voor de escape rooms, niet voor het stadsspel). We verzoeken u om uw eigen mondmasker mee te nemen. Ben je deze vergeten dan bent u verplicht een mondmasker aan te kopen te Puzzle (€2/st). Indien u dat niet wenst, kan u niet deelnemen.
 • Puzzle voorziet wegwerphandschoenen voor alle spelers en begeleiders (voor de escape rooms, niet voor het stadsspel).
 • Puzzle heeft voldoende tijd tussen de tijdsloten voorzien zodat kruising van groepen tot een minimum wordt beperkt en dat er tijd genoeg is om de escape room te reinigen (bij het stadsspel worden ook alle voorwerpen en de iPad grondig gereinigd). 
 • Afhankelijk van grondplannen van de Puzzle filialen hebben we de in- en uitgang gereorganiseerd. Per filiaal zal het duidelijk zijn bij aankomst hoe de flow zal verlopen.
 • Napraten na het spel kan nog steeds met een drankje erbij omdat er geen andere groep dichter dan 1,5m naast jullie zal zitten.
 • Advies: Zit je met een hoest, heb je koorts, moet je niezen of heb je keelpijn? Speel dan geen escape room, blijf beter thuis. (Zie Annulatiebeleid hieronder) Hetzelfde geldt ook voor al onze begeleiders. Alle begeleiders zijn gebriefd en zullen geen risico’s nemen.

Reserveren kan via deze link

 

banner CM-01.png

Annulatiebeleid omtrent corona:

 • Heb je klachten zoals hoesten, koorts, niezen of keelpijn? Speel dan geen escape room, blijf beter thuis. De waarde van het geannuleerde spel krijgen jullie dan terug in de vorm van een cadeaubon die kan ingeruild worden binnen 1 jaar. 
 • Alle andere algemene voorwaarden blijven gewoon gelden.
 • Vragen? Stuur ons een mail of bel ons op!

(update: 04/05) Tijdelijk sluiting door Coronavirus

Beste klanten, 

Om de verspreiding van het corona virus tegen te gaan, heeft de overheid heeft gekozen voor een strenge aanpak. Recreatieve activiteiten mogen niet meer doorgaan. Onze escape rooms behoren tot deze activiteit en daarom zijn wij genoodzaakt om onze 3 vestigingen te sluiten vanaf 14 maart t.e.m. 18 mei
Eerlijk is eerlijk, dit zal pijn doen maar we begrijpen de huidige aanpak, want onze gezondheid gaat voor! 
Het eventueel reeds betaalde bedrag zal jullie bezorgd worden in de vorm van een cadeaubon. Deze is een jaar geldig, zo hebben jullie voldoende tijd om een nieuw ontsnappingsmoment in te plannen. De bon wordt via mail verstuurd. 

Nieuwe reservaties kunnen nu al gereserveerd worden in de vorm van een waardebon MET meerwaarde (klik voor meer info) of rechtstreeks via deze link voor escape games vanaf 19 mei. Indien de Coronamaateregelen nog zouden verlengd worden, dan geven we het betaald bedrag in de vorm van een cadeaubon terug zodat u een andere datum kan kiezen.

Draag zorg voor elkaar en voor jezelf en respecteer de gezondheidsmaatregelen, zo zien we jullie zo snel mogelijk ontsnappen uit een van onze rooms! 

Met gezonde groetjes, 
Team Puzzle

_closed-fb-banner-2.png


(datum: 12/03) Puzzle escape rooms heeft een algemeen Coronabeleid uitgeschreven.

Het is belangrijk om bewust te zijn van de aanwezigheid van dit virus in de maatschappij en daarmee verantwoordelijk mee om te gaan. Wij laten deze maatschappelijke verantwoordelijkheid dus ook niet aan ons voorbij gaan en hebben we daarom een aantal adviezen en preventieve maatregelen genomen om de verspreiding van het Corona covid19 virus te voorkomen (uiteraard houden we rekening met het algemeen advies van volksgezondheid). De belangrijkste boodschap is dat jullie dus met een gerust hart Puzzle escape rooms kunnen blijven spelen.

Dit zijn onze adviezen/maatregelen (vanaf 12/03):

 • Zit je met een hoest, heb je koorts, moet je niezen of heb je keelpijn? Speel dan geen escape room, blijf beter thuis. (Zie Annulatiebeleid hieronder)
 • Hetzelfde geldt ook voor al onze begeleiders. Alle begeleiders zijn gebriefd en zullen geen risico’s nemen.
 • Ontsmetting wordt voorzien bij elk Puzzle filiaal (zolang het voorradig is). Indien mogelijk, neem ook je eigen ontsmettingsgel mee.
 • Elke speler is verplicht om bij aankomst zijn/haar handen voor en na het spel te ontsmetten.
 • De spelbegeleider ontsmet zijn/haar handen voor en na elk spel
 • Na elk spel worden onze escape rooms opnieuw volledig ontsmet
 • Puzzle zorgt ervoor dat de escape rooms grondig gereinigd worden.
 • Standaard ontsmettingsgel in elk Puzzle filiaal vrij te gebruiken door iedereen (zolang het voorradig is).

Annulatiebeleid en veelgestelde vragen:

 • Heb je een spel gereserveerd dan wordt je nog steeds verwacht. Buiten de persoonlijke klachten zoals hoesten, koorts, niezen of keelpijn is er geen reden om te annuleren omtrent het virus. Onze algemene annulatievoorwaarden blijven dezelfde en gelden. (Link)
 • Heb je klachten zoals hoesten, koorts, niezen of keelpijn? Speel dan geen escape room, blijf beter thuis. De waarde van het geannuleerde spel krijgen jullie dan terug in de vorm van een cadeaubon die kan ingeruild worden binnen 1 jaar. 
 • Annulatie door jouw werkgever? Annulatie van het gereserveerde spel moet ten laatste 24uur ervoor gebeuren. De waarde van het geannuleerde spel krijgen jullie dan terug in de vorm van een cadeaubon die kan ingeruild worden binnen 1 jaar. Gebeurt de annulatie in minder dan 24 uur voor het gereserveerde spel, dan gelden onze annulatievoorwaarden.
 • Ben ik zeker dat mijn gereserveerde escape room nog door zal gaan? JA ZEKER! Het is belangrijk om bewust te zijn van de aanwezigheid van dit virus in de maatschappij en daarmee zelf verantwoordelijk mee om te gaan en hebben we daarom een aantal adviezen en preventieve maatregelen genomen om de verspreiding van het Corona covid19 virus te voorkomen (zie hierboven).
 • Vragen? Stuur ons een mail of bel ons op!