Cadeaubon

U bent hier

Cadeaubon aanvragen!

Hoe leuk is het niet om iemand op te sluiten in een escape room?! Dat dachten wij ook! Zo gezegd, zo gedaan. Nu jij nog! Via onderstaande links kan je een cadeaubon kopen. Er zijn cadeaubonnen met verschillende waardes en ze zijn 1 jaar geldig (vanaf dag van aankoop). Deze cadeaubon hoeft niet in 1 keer gespendeerd te worden. Om de juiste keuze te maken kan je hier de tarieven voor onze escape rooms raadplegen.

BON AANVRAGEN?

  • Methode 1: Snel ontvangen! Wil je snel een cadeaubon aankopen? Dan kan je dat hier online doen. Je krijgt dan een e-mail met alle nodige informatie. Je kiest zelf de opmaak, je schrijft een bijhorend tekstje en print het zelf af. That’s it!
  • Methode 2: Heb je een paar dagen tijd? Dan kan je kiezen voor één van de door Puzzle ontworpen cadeaubonnen. De verschillende opmaken kunt u hier terugvinden. De gekozen bon wordt dan opgestuurd in een mooie verpakking of kan afgehaald worden in één van onze filialen.

Cadeaubon snel ontvangen

Jij wenst snel je cadeaubon te ontvangen? Alright! Let's do this. Kies hieronder de locatie waar je de persoon heen wil sturen met zijn/haar cadeaubon. Eenmaal de gegevens en betaling zijn gebeurd, zal je een e-mail ontvangen. Je kan dan zelf nog je opmaak kiezen als je dit wenst en zelf een persoonlijk tekstje erbij schrijven. Daarna print je de cadeaubon zelf af. Done!

Bon snel bestellen bij Puzzle Oostende? Klik hier:book now

Bon snel bestellen bij Puzzle Gent? Klik hier:book now

Bon snel bestellen bij Puzzle Aalst? Klik hier:book now