Puzzle escape rooms

Corona-proof onze escape games spelen? Bekijk hier onze maatregelen
Icon

Today, we escape the ordinary!

Puzzle escape rooms daagt jouw team uit te ontsnappen uit een kamer vol mysterieuze raadsels en cryptische geheimen. Elke escape room heeft een origineel eigen verhaal en is realistisch ingericht. Het wordt ongetwijfeld een nek-aan-nek race tegen de tijd om alle codes te ontcijferen. Alleen door teamwork, out-of-the box denken en goede communicatie kan deze ultieme uitdaging tot een goed einde gebracht worden! Bekijk dit filmpje voor alle nodige informatie!

Onze locaties

Puzzle Escape Rooms Gent

Gent

Lonely Planet riep de stad der stroppendragers uit tot het best bewaarde geheim van Europa. En terecht, als je het PUZZLE escape rooms vraagt! De stad van de Leie heeft heel wat te bieden. Of zeg het zoals een echte Gentenaar "Ne vree wijze stad"!

Oostende

Dé 'Koningin der Badsteden'. Dé badplaats waar altijd wat te beleven is. Brede stranden, lange strandpromenade, drukke winkelstraten, markten, talloze bars, evenementen en attracties het hele jaar door. Zoals een Oostendenaar zou zeggen: "e bère stad"!

Puzzle escape rooms Aalst

Aalst

In het dal van de Dender vindt men de stad der Ajoinen, Aalst! Bekend van Daens, Louis Paul Boon en basketbalclub Okapi Aalstar, maar natuurlijk vooral van Carnaval, inclusief Voil Janetten! Nu is Den Tettentoren ook een beetje van Puzzle en verwelkomen we jullie in de crypte van het Belfort!...

familie activiteit, groepsactiviteit

Vrienden & families

Voor elk wat wils en zowel voor jong als oud? 't Zal wel zijn! We bieden verschillende games aan, zowel binnen, buiten als online! Om het volledig af te maken, kies voor één van onze extra opties en maak jullie dag onvergetelijk! 

Studenten

WE LOVE STUDENTS

Alle studenten t.e.m. 26 jaar genieten van 10% korting! Even ontsnappen aan de studies? Bij Puzzle kan dit zowel binnen, buiten als online! Kom je met jouw studentenclub? Neem dan even contact op voor een prijs op maat

Teambuilding, company activity

Bedrijven teambuilding

Een teambuilding organiseren? Op locatie? Buiten? Binnen? Of online? Puzzle beschikt over verschillende mogelijkheden tot meer dan 10.000 personen! We zorgen voor een op maat gemaakte planning. Bekijk ze hier of vraag een offerte aan op maat! 

bachelor, bachelorette, vrijgezellen

Vrijgezellen? Hier!

De vrijgezel opsluiten of een spannende citygame organiseren? De keuze is aan jullie! Nagenieten van een lunch of diner? Wij zorgen voor een op maat gemaakte planning. Bekijk hier alle opties die Puzzle in petto heeft!

Waarom Puzzle? That's why!

Persoonlijke service & begeleiding op maat
Uitdagende ruimtes en gevarieerde opdrachten
Drankjes in de bar met livestream naar andere teams
Escape & Eat: combineer een etentje met een escape game
Apero-optie en/of coaching op aanvraag
Vergaderruimte beschikbaar

Wie zijn we?

Bij Puzzle escape rooms creëren we een totaalbeleving. We investeren veel energie in ervaringen en persoonlijke service. Deze energie komt uit de passie die we hebben voor escape games. We ontwerpen en bouwen de rooms volledig eigenhandig en trachten elke room beter te maken dan de vorige. Tijdens het spel beleef je het verhaal doorheen het web van raadsels dat volledig aan het thema gewijd is. Nadien schenken we aan elke groep uitgebreid aandacht om alles nog eens te overlopen met een drankje in de bar. Een totaalbeleving van begin tot einde!

BEFEB

Puzzle geeft vorm aan de toekomst van escape rooms in België!

In 2019 stond Puzzle mee aan het roer van de oprichting van de nieuwe sectorfederatie BEFEB (De Belgische Escape room Federatie). Het doel: het Belgische netwerk voor eigenaren van escape games worden en het vertegenwoordigen van de belangen als sectorfederatie tot op het hoogste niveau. Ook in 2020 zijn wij nog steeds actief lid!
Lees meer.

Onze nieuwsbrief!

Blijf je graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes, promoties en aanbiedingen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.