Pop-up KIDS escape room in Gent tijdens de kerstvakantie! Klik op 'Gent'

puzzle escape rooms Gent

MEER INFO

DE NEUZEKESOORLOG

MAX 4 SPELERS PER AANGEKOCHT SPEL

We stippelden een leuke, alternatieve en licht uitdagende wandeling uit van ongeveer 6km die je langs de mooiste plaatsen in Gent brengt. Bereid je voor op een evenwichtige mix van laagdrempelige raadsels, lokale weetjes, culturele pareltjes en fotomomenten op iconische plekjes in Gent.

Voor wie is het spel gemaakt?

Het spel is gemaakt voor iedereen die Gent wil ontdekken op een vernieuwende en speelse manier. De raadsels tijdens de wandeling zijn meestal laagdrempelig en niet ontworpen voor de escape room experts. Er is geen tijdslimiet dus jullie bepalen het tempo helemaal zelf.

Kinderen vanaf 10 jaar zullen evenveel plezier hebben als een vriendengroep van prille dertigers of als collega’s op een teambuilding.

Wanneer kan er gespeeld worden?

Je kan deze wandeling op eender welk moment uitvoeren.

Waar is het startpunt en hoe weten we de route?

De route start op de Vrijdagsmarkt.
Na reservatie ontvang je een bevestigingsmail met een link en een PDF document. Print deze uit of open ze op een smartphone. Let op dat de batterij het lang genoeg volhoudt!

Je hebt minimum 1 smartphone nodig!

Zorg ervoor dat er minimum 1 smartphone is opgeladen en breng liefst nog een extra opgeladen smartphone of powerbank mee. De PDF die je ontvangt via mail kun je ook afprinten ipv op een smartphone te openen. Dat bespaart toch al 1 batterij.

Prijzen

De prijs is €20 per groep ongeacht het aantal spelers MAAR… we raden aan om met max. 4 personen per groep te spelen omdat de raadsels op 1 scherm van een smartphone te zien zijn. Zijn jullie met meer? Maak er dan een uitdagende wedstrijd van in verschillende teams!

Hoe lang duurt de wandeling?

De duurtijd bedraagt ongeveer 2,5 uur als je gewoon doorstapt. Je bepaalt uiteraard zelf de snelheid en of je tussendoor wat wil shoppen of iets wil eten. Er is geen tijdlimiet!

Slecht weer?

Heb je gereserveerd op een bepaalde dag maar zien de weersvoorspellingen er niet goed uit? Geen probleem, je kan deze Escape wandeling doen wanneer je wil! Kom dus gerust een andere dag naar Gent.

Reservatie

STATISTIEKEN

Slagingspercentage 40%
Out-of-the-box-denken 50%

Promoties

Ontsnap aan de dagelijkse sleur met onze geweldige promotie! Profiteer nu van speciale kortingen en ontdek een wereld vol spanning en plezier.

Promoties

Verjaardagsdeal

Ben je binnenkort jarig? Woohoo! Puzzle trakteert een gratis escape room deelname in de week van jouw verjaardag. Neem 4 enthousiaste vrienden mee en ga samen de escape challenge aan!

Meer info

Cadeaubonnen

Ontdek het perfecte cadeau voor avontuurlijke geesten: escape room cadeaubonnen! Geef een unieke en opwindende ervaring, ideaal voor alle leeftijden en perfect voor teambuilding. Spanning en plezier gegarandeerd!

Meer info

Toegankelijkheid

We streven naar toegankelijke escape rooms voor iedereen. Dat is niet altijd even makkelijk te realiseren maar we doen ons best! Ontdek hier welke rooms er kunnen gespeeld worden door mensen met bepaalde beperkingen.

Meer info

NEWSLETTER Ontvang gratis jouw verjaardagscadeau!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.